hrenfrdehuites

Natječaji - Ostalo

Europska zaklada za filantropiju i društveni razvoj iz Zagreba u suradnji sa Fondacijom Mozaik iz Sarajeva, a u okviru Razvojne suradnje kroz inovativni model podrške u području filantropije i zakladništva u okviru Tematskog fonda "Demokratizacija i razvoj civilnoga društva 2.0" ugovorene sa Nacionalnom zakladom, raspisala je danas poziv za prijavu projektne ideje na Tvornicu ideja za ostvarivanje financijske podrške projektima neformalnih skupina mladih (od 17 do 30 godina života) kojima se rješava neko od pitanja od interesa mladih u lokalnoj zajednici, odnosno u sljedećim gradovima: Koprivnica, Kraljevica, Kutina, Lipik i Novi Marof, s kojima je sklopljen Sporazum o suradnji.
Više

prelaz clanak

Hrvatska turistička zajednica je objavila Javni poziv za dodjelu bespovratnih financijskih potpora za projekte turističkih zajednica na turistički nerazvijenim područjima Republike Hrvatske. Turističke zajednice mogu prijaviti edukativne projekte, projekte koji za cilj imaju razvoj i unapređenje turističke ponude destinacije te uvjeta boravka turista, odnosno projekte koji za cilj imaju razvoj, obnovu i unapređenje javne turističke infrastrukture. Poziv je otvoren do 4. travnja 2016.
Više

prelaz clanak

U tijeku je podnošenje prijedloga programa za mjere informiranja i promocije povezane s poljoprivrednim proizvodima – koje traje do 28.4.2016. godine. Novom promotivnom politikom pod sloganom "Pravi užitak - iz Europe je!" - „Enjoy, it's from Europe!", EU želi pomoći subjektima u sektoru poljoprivrede da se probiju na nova tržišta ili ojačaju postojeći položaj na tržištu, ali i informirati europske potrošače o poljoprivrednim proizvodnima iz EU. Kako bi se ostvario taj cilj, EU je osigurala više sredstava nego prijašnjih godina, povećala stopu sufinanciranja odobrenih programa i olakšala postupak prijave projekata promocije poljoprivrednih proizvoda.
Više

prelaz clanak

Stranica 1 od 8

© 2018 LAG PODRAVINA. Sva prava pridržana. Design & Development by Georg